Antrismakelaars.nl

Aanbod: Volledig overzicht

Callantsoog
Op deze ideale locatie aan de Duinweg te Callantsoog staat deze ruime horecagelegenheid met speeltuin te koop en te huur. De Duinweg loopt langs de kust en ligt direct aan de route voor strandgangers! Vraag bij Antris Makelaars naar de voorwaarden!
Alanya
Bijzonder mooi gelegen, op een heuvelrug aan de Turkse riviera, biedt Antris Makelaars twee unieke appartementen aan met prachtig uitzicht over het centrum van Alanya en de Middellandse zee! 
Amsterdam
€167.500 k.k.
4 kamer appartement gelegen met 2 balkons gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in Amsterdam Noord.
Alkmaar
€225.000,- k.k.
Heeft u helemaal geen zin in een verbouwing of bent u geen klusser?
Beverwijk
€669.000 k.k.
Statige, vrijstaande villa op stijlvolle locatie daterend uit begin vorige eeuw. De villa heeft een privacyvolle achtertuin, het oprijpad biedt plaats aan 4 auto’s. Aan de achterzijde van de woning is de garage en carport gelegen.
Alkmaar
€1.200.000,00 k.k.
€45 per mē per jaar
Royaal bedrijfspand van 1700 m², praktisch gelegen nabij de A9. Het bedrijfspand bevindt zich op het industrieterrein 'Overdie' en bestaat uit een bedrijfshal van 1533 m² en kantoorruimte van 111 m². Het bedrijfspand is voor meerdere doeleinden geschikt. Tevens zijn in dit bedrijfspand units te huur. Vraag bij Antris Makelaars naar de voorwaarden.
Beverwijk
€1.200.000,00 k.k.
€45 per mē per jaar
Zoekt u kantoorruimte, direct aan de A9, op een centraal gelegen locatie tussen Alkmaar en Amsterdam dan is dit voor u een unieke kans. Op industrieterrein 'Wijkermeer' te Beverwijk biedt Antris Makelaars prachtige kantoorruimtes aan.
Akersloot
€2.950.000 k.k.
Zeldzaam comfortabele woonboerderij met paardenstal. In de landelijke omgeving van Noord-Holland ligt midden in de weilanden een prachtige stolpboerderij.