Antris Makelaars - Woning aanbod - Hoogegeest 51, Akersloot

Hoogegeest 51

Hoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, AkerslootHoogegeest 51, Akersloot
Akersloot
€2.950.000 k.k.
(beschikbaar)
Zeldzaam comfortabele woonboerderij met paardenstal. In de landelijke omgeving van Noord-Holland ligt midden in de weilanden een prachtige stolpboerderij.
Wanneer je er naartoe rijdt, verbaas je je over de korte afstanden naar grote steden als Amsterdam of Alkmaar, maar door Akersloot heen rijdend ontspan je snel en voelen de landelijke omgeving en de rust als een vanzelfsprekendheid en daar staat in het buitengebied een prachtige totaal vernieuwde, zeer luxe en sfeervolle stolpboerderij waarvan de dierenverblijven bijna net zo luxe zijn als de woning.
De totale grondoppervlakte is circa 3 hectare. Er is een mogelijkheid om nog 5 hectare weiland bij te kopen.


Het geheel bestaat uit de stolpboerderij, in stijl opgebouwd uit duurzame kwaliteitsvolle materialen waardoor er een bijzonder sfeervolle luxe woonhuis is ontstaan.

De stolpboerderij heeft een verbinding door middel van een bijkeuken (klompenhos) met de garage, afm. 5m x 10m, aan de voor- en achterzijde bevinden zich inrijdeuren. Het geheel is onderkelderd met verschillende ruimtes o.a. een koel- en vriesruimte. Het nieuwe stallencomplex bestaat uit een stenen stalgebouw met 7 boxen, een vloerverwarmde zadelkamer, spuitplaats en solarium. Tevens is er voor het uitmesten gekozen voor een automatisch kettingsysteem dat de mest onder de vloer afvoert.

Op de zolder is er ruimte voor hooi en stro en is er een kantine/keuken voor personeel en een toiletruimte.

Aan dit stalgebouw bevindt zich een overdekte tussenruimte en kapberg met daarin nog 2 paardenboxen en op de zolder hooi- of stro-opslag.

Op het grotendeels met waaltjes bestrate erf zijn nog aanwezig een trainingsmolen, een buitenrijbaan van 20m x 40 m met eb- en vloedbodem en goede verlichting. Tevens zijn er nog hondenverblijven en een fraai kippenhok. De terrassen, hagen, boomgaard en weilanden maken het geheel compleet.

Om een goede indruk te krijgen zijn wij graag bereid de fraaie, zeer uitgebreide brochure naar u op te sturen.

2001
38935 m2
500 m2
2200 m3
Loading...